Whiteboard bedrukt met planstructuur
Eigen productie
0344 820 236

Whiteboard 5-week ma-za 100x150 cm

€ 249,90
Incl. 21% BTW
 Op bestelling gemaakt.
Levertijd circa 8-10 weken
i
SKU:
PLW5W100150
EAN:
8718511015261

Bedrukt whiteboard in de maatvoering 100 bij 150 centimeter met een voorbedrukte planning voor vijf weken van maandag tot en met zaterdag. Geschikt voor zeer intensief gebruik thuis, op kantoor of op scholen.

Werkdagenplanner met maandag tot en met zaterdag in de kolommen en 5 weken met 5 vrij invulbare velden in de rijen. Door de voorbedrukte velden heeft u een gestructureerd planbord, waar u toch flexibiliteit houdt wat betreft uw invulling van de rijen. Dit whiteboard is daarom ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.

Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften en gemakkelijk uitwisbaar. Het whiteboard is tevens magneethoudend, waardoor u door middel van magneten documenten aan het whiteboard kunt hangen.

  • Design aluminium profiel met stijlvolle rondingen
  • Topkwaliteit magneethoudend whiteboard staal
  • Gemakkelijk beschrijf- en uitwisbaar schrijfoppervlak
  • Whiteboard is verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Bedrukt whiteboard met overzichtelijke planning
  • Compatible met alle typen magnetische accessoires
  • Gemakkelijk te monteren met installatiematerialen
  • Inclusief op- en afklikbare afleggoot voor accessoires

Het whiteboard is voorzien van een stijlvol design aluminium profiel en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en een handige afklikbare afleggoot, waar u uw whiteboardstiften en andere accessoires op kunt plaatsen.

sam creative produceert artikelen voor visuele ondersteuning. sam creative onderscheidt zich in de verhouding van productkwaliteit en betaalbaarheid, en dit voor de meest innovatieve producten op de markt.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies.